Super nem og velsmagende salat, der mætter! Salaten var smagsprøveret i afd. Amager i uge 47.
Ingredienser
- 3 dl fuldkorns couscous
- 3 stk. gule beder
- 4 stk gule el. hvide gulerødder
- 100 g. fetaost
- 2 stk hvidløg
- 3 spsk. olivenolie
- lidt friskrevet peberrod
Fremgangsmåde
Forholdet mellem de enkelte ingredienser er ikke så vigtigt, så man kan godt bare dosere efter behov/lyst.
Vask bederne godt og kog dem møre i ca. 40 minutter (afhænger af størrelse). Skræl gulerødderne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i ca. 20 min., dog smager de bedst, hvis der stadig er ‘bid i’. Tilibered couscous efter anvisning. Skyl de færdigkogte grøntsager i koldt vand, skræl bederne og skær det hele i mindre stykker. Miks de pressede hvidløg i olien og vend mikset i couscousen. Kom beder og rødder herpå og drys smuldret ost og lidt peberrod på og server.
Tilføjet af (Samantha Hoffmann)