En simpel pastaret der er skøn og cremet.
Ingredienser
- 1 lille græskar (butternutsquash)
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1-2 spsk. citronsaft
- Olivenolie
- 3 dl grøntsagsbouillon
- Salt og peber
- Pasta til x antal personer
- 2 håndfulde oregano
- Rigeligt revet parmesan
Fremgangsmåde
Del græskarret på midten og skrab kernerne ud (gem dem evt., og rist dem på panden til brug i en anden ret). Skræl græskarret og skær frugtkødet i tern. Sauter græskarkødet i et par minutter (uden at det tager farve) og tilsæt løg samt hvidløg og lad det sautere et par øjeblikke. Tilføj bouillon og lad det hele simre under låg til grøntsagerne er møre -det tager et lille kvarter. Blend så det hele med en stavblender og smag til med citron, salt og peber.
Så skal der også koges pasta, og når det er kogt blandes det hele sammen. Server det med oregano og masser af parmesan på toppen. Velbekomme.
Tilføjet af Nikolaj