Syltede græskar i ingefær og chili

Ingredienser

  • 1 stort hokkaido-græskar
  • 2 spsk salt
  • 2 ingefærknolde á 3-4 cm
  • 3 dl. vand
  • 5 dl. æbleeddike
  • 300 gr. sukker
  • 2 spsk korianderfrø
  • 1 rød chili
  • Atamon

Fremgang

  1. Skær græskarret ud i praktiske stykker inden den skal skrælles
  2. Fjern frø m.m. og skræl den
  3. Skær græskaren ud i den ønskede størrelser
  4. Hæld saltet op i en skål
  5. Vend græskarstykkerne her i og lad dem salte i ca. 1 time
  6. Når der er gået ca. 45 min, så bland de resterende ingredienser sammen i en gryde og kog dem sammen i ca. 10 min.
  7. Når den tid er gået så hæld saltlagen fra
  8. Hæld græskarstykkerne over i gryden, rør rundt og lade det koge sammen i ca. 8 min.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)