Bagt torsk med hvidvins dampet savoykål og pastinak-kartoffelmos

Bagt torsk med hvidvins dampet savoykål og pastinak-kartoffelmos

Ingredienser

  • 400g pastinak
  • 500g kartofler
  • lille bundt persille
  • 4 spk olie
  • salt og pebber
  • 600g torskefilet
  • 1/2 savoykål
  • 2 løg
  • 1dl vand
  • 1,5 dl vin
  • 4 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Pastinak-kartoffelmos

Skrald kartoflerne og pastinakkerne og skær dem i mundrette stykker og kog dem ca 15 minutter. Når de er møre så mos dem og smag dem til med olie, salt og måske lidt persille

Bagt torsk med hvidvinsdampet savoykål

Steg de gule løg i lidt smør og tilsæt vand og vin og damp savoykålen i dette.

Læg torsken i et ildfastfad med lidt smør og hakket hvidløg og drys med salt og pebber og anret savoykålen over og brug gerne væsken til en eventuel sovs. Lad det bage i ca 20 minutter på 200 grader.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)