Græskarsuppe med rugbrødscrutoner fra folkekøkken

 

Ingredienser

– 1 stort Græskar, 1 løg, 2 fed hvidløg, 2 Kartofler, spidskommen, stødt koriander, 3 spsk revet ingefær, lime  saft fra 2 stk, 1 1/2 l vand

Garniture:

Daggammelt rugbrød, creme fraiche, 1 lille bdt koriander

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 150 gr og skær rugbrød i tern, hæld god olivenolie og salt over og bland det godt sammen, og smid det i ovnen i et fad i ca 1 time

Fjerne skræl fra græskar og kartofler og skær dem i grove stykker, Hak løg og hvidløg. Steg det hele i passende gryde, med olivenolie.

Efter ca 5 min, tilsæt resten af ingredienserne…

Når kartofler og græskar er dejlig møre, finder du stavblenderne frem og blender til passende konsistens. smag til med salt og peber.

Hak koriander og server det sammen med den varme suppe, creme fraiche og rugbrøds crutoner…

Tilføjet af Michael Hejl
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)