Gul karry med årstidens grøntsager

(4. pers)

Ingredienser:

1/2 kg kartofler
1/2 kg blegselleri
200 g snitbønner
200 g æbler
3-4 spsk indisk madras karry
2 spsk gurkemeje
2 spsk garam masala
2 spsk spidskommen
1 ‘tommelfinger’ ingefær
1 stort løg
3 fed hvidløg
2 dåser økologisk kokosmælk
Evt.brune økologiske basmatiris, frisk koriander og mango chutney.

Fremgangsmåde:

1. Rist krydderierne af på en tør gryde.
2. Tilsæt hakket løg, hvidløg og ingefær.
3. Tilsæt kokosmælk samt grøntsagerne i mundrette stykker.
4. Lad koge under låg i 20 min. og tilsæt derefter æblerne skåret i mindre stykker.
5. Kog det hele i 5-10 min. mere og server med brune økologiske basmatiris, frisk koriander og chutney.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)