Krydret Rødebedesuppe

[indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her]

Ingredienser

  • 1 spsk. olie
  • 1,5 l okse- eller grøntsagsbouillon
  • 1 laurbærblad
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 2 tsk. soya
  • Saft fra 1 lime
  • Salt
  • Peber
  • 600 g rødbeder
  • 1 stor porre
  • 15 g ingefær
  • 1 chili
  • Hakket bredbladet persille til pynt

Fremgang

  1. Skær rødbeder og porre i mindre stykker. Hak ingefær og chili fint.
  2. Opvarm olien i en gryde, og sauter grøntsagerne, uden at de tager farve.
  3. Tilsæt bouillon og laurbærblad. Lad retten simre under låg i cirka 45 minutter, til rødbederne er møre.
  4. Fjern laurbær- bladet.
  5. Blend suppen – det gøres lettest med en stavblender.
  6. Tilsæt tomatpuré, soja og limesaft.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Server suppen med godt brød og hakket bredbladet persille.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)