[indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her]
Ingredienser
- 1 spsk. olie
- 1,5 l okse- eller grøntsagsbouillon
- 1 laurbærblad
- 1 spsk. tomatpuré
- 2 tsk. soya
- Saft fra 1 lime
- Salt
- Peber
- 600 g rødbeder
- 1 stor porre
- 15 g ingefær
- 1 chili
- Hakket bredbladet persille til pynt
Fremgang
- Skær rødbeder og porre i mindre stykker. Hak ingefær og chili fint.
- Opvarm olien i en gryde, og sauter grøntsagerne, uden at de tager farve.
- Tilsæt bouillon og laurbærblad. Lad retten simre under låg i cirka 45 minutter, til rødbederne er møre.
- Fjern laurbær- bladet.
- Blend suppen – det gøres lettest med en stavblender.
- Tilsæt tomatpuré, soja og limesaft.
- Smag til med salt og peber.
- Server suppen med godt brød og hakket bredbladet persille.