Porre-timian sauce

Ingredienser

  • 2 porrer
  • 1 tsk. tørret timian
  • 15 g smør
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 2½ dl grøntsagsbouillon
  • 1 spsk maizena
  • 1 dl tykmælk
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Skær porrerne i tynde ringe, skyl dem og lad dem afdryppe i en sigte. Svits porrer og timian i smørret til porrerne er bløde. Tilsæt honning og eddike og kog op. Tilsæt bouillon og kog i ca. 5 min. Rør maizena med tykmælk og rør det i saucen. Kog saucen i 3-5 min. ved svag varme.

Smag til med salt og peber.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)